Акт
Бракераж комиссиясы қызметінің міндеттері:
1-тамақ дайындауды бағалау.
2-тамақ дайындау технологиясының сақталуын бақылау.
З-теңдестірілген қауіпсіз тамақтануды ұйымдастыруды бақылау.
– Бегумова Ф. М. - мектеп директоры;
– Ашетова Г. А. - ЗДВР мектебі,
- Борисова Г. Б. – мектеп медбикесі,
- Сытая С. А. – мектеп завхозы
- Бегумов Р. М. - әлеуметтік.педагог
– Машковцева М. С. - 7 сыныптың ата-анасы;
Тексеру барысында мыналар анықталды:
З. тамақтанғаннан кейін үстелдер дезинфекция нормаларымен рұқсат етілген санитарлық құралды және тиісті пайыздық арақатынасты (0,04%) пайдаланып шүберекпен сүртіледі.
Қорытынды: Жалпы, мектептегі тамақтануды ұйымдастыру қанағаттанарлық.
Комиссия:
Комиссия төрағасы: Бегумова Ф. М.
Комиссия мүшелері:
ЗДВР_________________Ашетова Г. А.
Завхоз________________ Сытая С. А.
Әлеуметтік. педагог___________Бегумов Р. М.
Ата-аналар ком. мүшесі__________М. С. Машковцева
Аспаз ________________Зайцева Р. С.