Акт

 

Бракераж комиссиясы қызметінің міндеттері:

1-тамақ дайындауды бағалау.

2-тамақ дайындау технологиясының сақталуын бақылау.

З-теңдестірілген қауіпсіз тамақтануды ұйымдастыруды бақылау.

 

– Бегумова Ф. М. - мектеп директоры;

– Ашетова Г. А. - ЗДВР мектебі,

- Борисова Г. Б. – мектеп медбикесі,

- Сытая С. А. – мектеп завхозы

- Бегумов Р. М. - әлеуметтік.педагог

– Машковцева М. С. - 7 сыныптың ата-анасы;

Тексеру барысында мыналар анықталды:

З. тамақтанғаннан кейін үстелдер дезинфекция нормаларымен рұқсат етілген санитарлық құралды және тиісті пайыздық арақатынасты (0,04%) пайдаланып шүберекпен сүртіледі.

 

Қорытынды: Жалпы, мектептегі тамақтануды ұйымдастыру қанағаттанарлық.

Комиссия:

Комиссия төрағасы:                               Бегумова Ф. М.

 

Комиссия мүшелері:

ЗДВР_________________Ашетова Г. А.

Завхоз________________ Сытая С. А.

Әлеуметтік. педагог___________Бегумов Р. М.

Ата-аналар ком. мүшесі__________М. С. Машковцева

Аспаз ________________Зайцева Р. С.